Loading Events

« All Events

Toini & The Tomcats

5. september 2020 @ 22:00 - 6. september 2020 @ 02:00

| Kr100

Toini & the Tomcats har spilt i nærmere tretti år. Dette er et solid band som aldri har inngått kunstneriske kompromisser og virkelig tror på det de driver med. Ekte og egenprodusert rock’n’roll og rockabilly spilt av dyktige, lekne, oppfinnsomme musikere som ikke er redd for å overskride sjangergrenser eller utfordre seg selv og publikum. Gjennom mange års opptredener, turnering og studiovirksomhet har bandet utviklet seg i takt med tiden og skiftende livsfaser.

 

Toini & the Tomcats’ energiske liveopptreden har bred appell, og publikum kommer i alle fasonger og aldre. Bandet har markeder i mange land, både der de aldri har satt sin fot (bl.a. Japan), og der de har turnert flittig (USA, Finland, Holland), hvor de har skilt seg ut med låter som krever litt mer av publikum og reflekterer bandets uhøytidelige holdning til seg selv og sjangerne. De har et bein godt plantet i klassisk 50-tallsrock, men flørter vel så gjerne med ska, jazz og punk – og er sterke tilhengere av at god musikk er god musikk.

 

Toini & the Tomcats har 6 CD-utgivelser bak seg. Alle utgivelsene til Toini & the Tomcats er tilgjengelige på Spotify, Tidal og Itunes. Sjekk også bandets profil på YouTube.

 

www.toini.com

www.facebook.com/toiniandthetomcats

www.youtube.com/toiniandthetomcats

Detaljer

Start:
5. september 2020 22:00
Slutt:
6. september 2020 02:00
Pris:
100

Sted

Stopp En Halv