Loading Events

« All Events

  • Tidspunktet for aktiviteten er passert.

The Rich Harper Band

31. mai 2019 @ 21:00 - 1. juni 2019 @ 01:00

| Kr200

The Rich Harper Band

Blues/rock power trio av verdensklasse basert i Los Angeles.

Dette er bandet som tok Åmåls Blues Fest (Sverige) med storm i 2004, og som forårsaket et skred av entusiastiske leserbrev i etterkant. Rich Harper er en gudbenådet gitarist og entertainer av rang og han har satt sammen et meget sterkt og svingende band.

Bandets norske promoter traff karene tilfeldig i en lokal club i Los Angeles området en Lørdag ettermiddag for 18 år siden: ”Puben var tettpakket, musikken og intensiteten var enorm og Rich Harper med sin fenomenale musikalske kreativitet holdt et tett grep om sitt publikum og det hele var en fantastisk opplevelse – noe jeg aldri hadde opplevd maken til. Det var en kl.16 -19 konsert, men publikum forlangte et extra halvt sett!

Jeg sa da til meg selv at ”musikk elskere verden rundt fortjener å oppleve dette!”

 

Siden den gang har bandet turnert Norge fra Alta i nord til Lista i syd og store deler av Moder Jord fra Europa til Asia og Australia inkl. Byron Bay Festivalen, samt utgitt ytterligere 7 CDs (9 totalt). Den siste, ‘Ellwood & Me’ som er acoustic, kom ut i October 2015 og har fått ypperlig kritikk av DJs verden rundt.

 

Sverige har stått på plakaten nesten hvert år siden Åmåls Blues Fest i 2004, og de var tilbake der for fjerde gang i 2018.

 

Sommeren 2008 turnerte bandet Norge og Danmark for første gang og deltok på de store blues festivalene – Skånevik, Canal Street (Arendal) og Notodden i tillegg til en rekke mindre festivaler og klubber under den 6 uker lange sommer turneen. Konsertgåere fikk en musikalsk opplevelse av de sjeldne, og i Arendal kom Politifullmektig Asbjørn Olsen opp til scenen etter showet, grep Rich’s hand og uttalte:

”Mister Harper – this has been the best two hours of my LIFE!”

Rich har fått mange komplimanger i sitt liv, men denne brakte tårer i øynene…

 

Detaljer

Start:
31. mai 2019 21:00
Slutt:
1. juni 2019 01:00
Pris:
200

Sted

Stopp En Halv

Arrangør

Stopp En Halv
Telefon:
35 98 29 05
Nettsted:
www.stoppenhalv.no