Loading Events

« All Events

Supporterfest på Stoppen!

13. juni 2020 @ 14:30 - 14. juni 2020 @ 02:00

| ?


Sveia, Jensemann og Stopp En Halv inviterer til supporterfest lørdag 13 juni for alle som er glade i engelsk fotball, da Premier League og Championship er avsluttet på denne tiden. Her er det plass til alle, uansett hvilket lag du holder med, og dette er mye av poenget med denne festen.

Vi ønsker å få med flest mulige supportere fra forskjellig engelske lag, da kan vi få mye mimring og gode diskusjoner. Holder du med Stoke, Leeds, Derby, Liverpool, Manchester United eller Everton etc. er det bare å komme! Vi oppfordrer også kvinnelige supportere til å komme.

Program:

Åpning 20:00

Arne Scheie forteller om sine opplevelser som kommentator for engelske fotball gjennom mange år.

Trond Fuhre har vært leder i Supporterunionen For Britisk Fotball i flere år, og er Birminghamsupporter! Trond vil sparre litt med Arne Scheie underveis.

21:00 – quiz arrangert av Arne Scheie. Flotte premier!

22:00 – musikk av Petrikor – mingling og fest frem til 02:30!

«Petrikor – lukten etter regnet «Et friskt og oppløftende band fra Hamar med lystige og melankolske sanger fylt med et budskap om en bedre verden!»

Inngangspris:

275 kroner pr. person før 1 april 2020. Pris 350 kroner etter denne datoen frem til 12 juni 2020. (Billettavgift kommer i tillegg ved bestilling via Hoopla.no)

Pris kjøp ved døra 400 kroner.

Velkommen til fotballfest!

Info: Martin Eikeland – Tlf 920 57 185 – post@sveia.no

Petrikor – og litt om bandet:

Vi i Petrikor gleder oss enormt til å komme tilbake til Stopp En Halv for tredje sommeren på rad. Med oss i bagasjen har vi vårt første studioalbum, som er mulig å få kjøpt både på CD og LP. Håper vi ser dere til både ettermiddagskonsert og kveldskonsert!

Petrikor – lukten etter regnet
«Et friskt og oppløftende band fra Hamar med lystige og melankolske sanger fylt med et budskap om en bedre verden
Vokalharmonier, gitarsoloer, trompet-trudelutter pluss mye mer
Hvis Leonard Cohen hadde møtt The Beatles i Pink Floyds stue etter å ha snakket med Beach Boys og sendt brev til Al Stewart med David Bowies signatur ville lyden av det hele hørt ut som Petrikor»

Petrikor består av: Simen Ekeberg (gitar og vokal), Axel Wold Lamborg (Kragerø – gitar og vokal), Halvor Torsvik (el-gitar), Eilif Skrefsrud (trompet og perkusjon), Ingvald Holmen Minge (tangenter og vokal) , Eirik Senander (bass) og Per Henning Arnesen (trommer).

 

Detaljer

Start:
13. juni 2020 14:30
Slutt:
14. juni 2020 02:00
Pris:
?

Sted

Stopp En Halv