Loading Events

« All Events

  • Tidspunktet for aktiviteten er passert.

Gerhards Kvartett

19. oktober 2019 @ 14:30 - 17:00

| Gratis

GERHARDS KVARTETT

Bandet ble etablert i Kragerø tidlig på 60-tallet og besto av Tor Falck på trompet, Bjørn Ellefsen på bass, Hans Martin Solum på trommer og Gerhard Dalen på orgel. I tillegg hadde bandet til tider innhopp av flere kvinnelige vokalister.

Bandet ble raskt populært blant arrangører og publikum med oppdrag i fem fylker (Øst- og Vest Agder, Telemark, Buskerud og Vestfold). I Kragerø spilte bandet fast hvert år under Kragerølekene i håndball og Kragerødagene, på restaurant Perlen på Gunnarsholmen og Buchholm. Og ellers på dansearrangement på Larsens Tivoli, Bergland og på Håndverkeren (Kragerø kino). Søndager spilte bandet på ungdomsklubben «Katta» i velferdsbygget på Tangen Verft.

Da bandets bassist begynte å studere høsten 1968, ble Einar Orre og Tore Juell vikarer. Bandets siste opptreden var nyttårsaften 1969 på Buchholm restaurant.

Tor Falck døde dessverre for noen år siden.

I dag har de tre gjenlevende fra det opprinnelige bandet innledet pensjonisttilværelsen med å komme sammen for å friske opp gamle minner og håper på et hyggelig gjensyn med publikum som måtte huske bandet.

Fri entré
Velkommen!

Detaljer

Start:
19. oktober 2019 14:30
Slutt:
19. oktober 2019 17:00
Pris:
Gratis

Sted

Stopp En Halv